AED Westerhaar is nu een stichting

1
905

nieuwe-logo-aed.gifPer 21 november 2012 is de werkgroep AED Westerhaar overgegaan in Stichting AED Westerhaar.
De reden voor de verandering is dat de werkgroep geen rechtspositie had en daarbij gebruik maakte van de faciliteiten van de EHBO vereniging Westerhaar- Vriezenveensewijk. Dit zorgde nogal eens voor verwarring onder de inwoners van Westerhaar.
De werkgroep vond het hoog tijd voor een eigen identiteit en nog belangrijker, een rechtspositie. Vandaar dat de Stichting AED Westerhaar is opgericht.
Op 21 november 21012, om 16:15 uur hebben de leden van de voormalige werkgroep hun handtekening onder de akte gezet, onder het toeziend en deskundig oog van notaris A. Endendijk. De Stichting AED Westerhaar wil notariskantoor Endendijk- Koene hartelijk danken voor de bewezen diensten.
De website kunt U nog steeds vinden onder de vertrouwde naam aedwesterhaar.nl. Alle nieuwtjes van de Stichting AED Westerhaar kunt U hier vinden. We willen U bij deze ook nog even attenderen op de datums van de herhalingslessen. Deze vinden plaats van 25 februari tot en met 2 maart 2013. De exacte tijden kunt U vinden op de website. U kunt zich nu al opgeven bij Diane Drenth ( 06-15177511) of Margreet de Jager ( 0546-659965)

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier