AED nieuws Westerhaar,

0
1185

Westerhaar is, zoals u wellicht al weet, in het trotse bezit van 13 AED’s, geplaatst in speciale kasten die 24uur per dag voor iedereen ingezet kunnen worden.
Helaas heeft de AED-werkgroep ervaren dat de kasten die Westerhaar momenteel bezit storingsgevoelig zijn, en dat het toetsenbord uit kan vallen.
Gelukkig is dit gebleken tijdens de zeer frequente controles die de werkgroep uitvoert aan alle AED’s en kasten. De modules voor het toetsenbord zijn al een aantal keren vervangen wat behoorlijk in de kosten loopt omdat de garantietermijn zojuist is verstreken.

Introductie scheiding

 

De AED-commissie vindt dit een onacceptabele situatie die mogelijk levens kan kosten. Daarom hebben zij intensief contact gehad met de importeur van deze apparatuur en met de fabrikant in Frankrijk. Na veel gesprekken zijn de fabrikant, de importeur en de AED-commissie tot een overeenkomst gekomen.
Alle oude AED kasten zullen worden vervangen voor de vernieuwde aangepaste kasten.
Westerhaar bezit al een aantal van deze kasten, maar nu zal ook de rest volledig worden vervangen voor een acceptabel bedrag. Wij willen daarom de firma Vivon (importeur) bedanken voor hun inzet en bemiddeling.

U als donateur heeft dit mede mogelijk gemaakt. Dit is namelijk precies wat wij doen met het donatiegeld van de inwoners en sponsoren. Door uw bijdrage kan dit allemaal. Wij willen u daarom hartelijk danken voor uw bijdrage!
Binnenkort zullen ook weer accu’s en elektroden worden vervangen.
Dit kost allemaal gigantisch veel geld, daarom kunnen wij ten allen tijde nieuwe donateurs gebruiken.
Wilt u het AED project in Westerhaar ook steunen, dan kunt u contact opnemen met Peter Schepers, of een e-mail sturen met daarin uw adresgegevens naar aedwesterhaar@hotmail.nl.
De werkgroep zal dan bij u thuis komen om dit met u door te spreken en uw vragen te beantwoorden.

 

 

 

 

 

Oude type kast Nieuwe type kast

Met vriendelijke groet,

De AED-commissie Westerhaar.
Contactpersoon: Peter Schepers
Telefoonnummer: 0546-657867
Mobiel: 06 29372548

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier