AED KAST WESTERHAAR OPGEBLAZEN

0
1148

aed_kast_002_640x480_480Tijdens de jaarwisseling is er een AED kast opgeblazen die hangt bij kruising van de Hoofdweg en de Sluiskade in Westerhaar, de kasten waren er net neergehangen na een zeer succesvolle actie om het dorp Westerhaar veiliger te maken. De kast en het apparaat zijn eigendom van de zegelvereniging VBA die er 2 ter beschikking stelde aan de werkgroepcommissie AED Westerhaar.
De vandalen hebben de kast zo ernstig beschadigd dat het enkele weken zal gaan duren voordat men weer gebruik kan maken van het apparaat dat normaal gesproken in deze kast beveiligd en vorstvrij ter beschikking staat van hulpverleners. Men realiseert zich niet dat door deze vernieling er een kostenpost is ontstaan van honderden euro`s maar nog belangrijker dat hulpverleners niet kunnen beschikken over het reanimatie apparaat als er iemand een hartaanval krijgt.
Mochten er mensen zijn die weten wie deze vernieling heeft aangericht dan worden ze verzocht om contact op te nemen met Dhr. P. Schepers tel: 0546-657867 of met Dhr. A. Botter tel: 0546-658358 beiden lid van de uitvoeringscommissie AED Westerhaar. Deze harteloze actie wordt door alle partijen zeer betreurd.

aed_kast_006_640x480_640

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier