ACTIVITEIT DSV EN SWT SUCCES

0
1302

dsc01962-640x480.jpgOp dinsdag 20 september jongsleden is er in samenwerking met DSV in het kader van het sportjongerenwerk, een activiteit georganiseerd. De activiteit was voor alle groepen 3,4 en 5 van de basisscholen in Westerhaar en vond tussen 9.00 en 15.00 plaats in sporthal de Klaampe.

De jeugd maakte kennis met verschillende onderdelen van de gymnastiek vereniging. Zo waren onder andere de tumbling baan, de trampoline en kasten een onderdeel van het circuit.
De reacties van de deelnemers was voornamelijk enthousiasme. Alleen al it het feit dat de gymnastiekvereniging DSV vorige week gelijk al een melding heeft van een kind dat lid wil worden, kunnen we zien dat het een succes was.

Introductie scheiding

 

Aan deze activiteit zal een vervolg worden gegeven later in het jaar. Dan zal de bovenbouw ook de activiteit aangeboden krijgen. De start was leuk als kennismaking in Westerhaar en in de komende jaren zal dit worden uitgebreid.

3E EDITIE SPORTDAG

Afgelopen donderdag en vrijdag waren er twee sportdagen ingepland voor alle basisscholen in Vroomshoop.
Alle basisscholen uit Vroomshoop, Basketbalvereniging de Stars 84, Volleybal Vereniging Medusa, Korfbalvereniging TOP, Gymnastiek vereniging LOVA, Dansstudio Sportlook, Badminton vereniging Onder één hoedje, Dennis Verhuur en Stichting Welzijn Twenterand hebben dit gezamenlijk opgezet.
Het doel was voornamelijk kennis maken met verschillende sportverenigingen sport- en spelonderdelen.
Met een opkomst van circa 800 kinderen en veel belangstelling dit keer van ouders, was het een leuke dag.
Via deze weg wil ik alle samenwerkingspartners bedanken voor hun inzet waardoor erbij iedereen een groot enthousiasme was!
Voor foto’s van bovenstaande activiteiten verwijs ik jullie naar de website www.jongtwenterand.nl onder het kopje sportjongerenwerk

 

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met

Stef Lamberink
SportjongerenwerkStichting Welzijn Twenterand
0546646111
s.lamberink@welzijntwenterand.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier