Actiegroep organiseert sponsorloop

0
800

Een actiegroep uit Westerhaar organiseert zaterdag 10 november een sponsorloop, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de stichting VROM? om hen te steunen in de strijd tegen de komst van mega bio-industrie.

Deelnameformulieren zijn verkrijgbaar via de plaatselijke middenstand, of bel 65 82 72, mail sponsorloop@home.nl of download een formulier via www.vroomshoopgeenmesthoop.nl.

Deze formulieren moeten uiterlijk 5 november gedeponeerd worden in speciale bussen bij de plaatselijke middenstand. Dit is noodzakelijk om het aantal deelnemers te weten, in verband met de verzorging van koffie, thee en drinken voor de jeugd en het plannen van EHBO-ers, meld- en afstempelpunten etc.

Deelnemers moeten zich zaterdag 10 november ongeveer 10 minuten voor het begin van de door henzelf aangegeven tijd melden bij het startpunt. Het evenement duurt van 10.00 tot 16.00 uur, maar men hoeft niet de hele dag aanwezig te zijn. Deelnemers lopen in een uur een aantal rondes op een parcours van 100 meter. Peuters en kleuters lopen in een half uur een parcours van 50 meter.

Via het verspreiden van posters en het benaderen van o.a. scholen en sportclubs probeert de actiegroep zoveel mogelijk deelnemers te werven in de verschillende dorpen. Meer info is te vinden op jomammie.nl/sponsorloop.html.(DeltaFM)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier