Actie Family Fit juli 2012

1
640

Voor €10,00 een maand onbeperkt sporten?

Dit kan bij Family Fit sport- en bewegingscentrum te Westerhaar. Voor slechts €10,00 kunt u in de maand juli de hele maand onbeperkt bij ons sporten. Naast de fitnessapparaten kunt u ook deelnemen aan alle groepslessen zoals de nieuwe buitenles ‘Bootcamp Outdoor of een boksles onder begeleiding van Nederlands kampioen Gökhan Gedik. Kijk voor ons gehele groepsrooster op www.family-fit.nl
De spelregels zijn als volgt: Je kunt je voor deze actie aanmelden van 25 juni t/m 13 juli. Je betaalt €10,00 en je kunt de hele maand juli onbeperkt sporten! Nu kan het zo zijn dat het sporten je zo goed bevalt en je graag wilt aanmelden als lid. Als je met deze actie meedoet, bieden we je in de laatste week van juli een kans aan om je laten inschrijven, zonder het startgeld te betalen!
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 06-57933814, te mailen naar family-fitwesterhaar@live.nl en uiteraard bent u van harte welkom om langs te komen in ons sportcentrum, gelegen aan de sibculoseweg 26a te Westerhaar.

1 REACTIE

  1. is voor 1 euro nog te duur .
    geen sfeer in de hele sportschool van family fit te vinden .
    waardeloos ,je kunt beter sporten in vriezenveen met een goede sfeer en leuke eigenaars

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier