Aannemersbedrijf Pol nieuwe sponsor WesterhaarDigitaal

0
736

WesterhaarDigitaal.nl heeft wederom een nieuwe sponsor. Aannemersbedrijf Pol heeft aangegeven de site een warm hart toe te dragen en de activiteiten van Stichting WesterhaarDigitaal.nl te willen ondersteunen. Via deze weg willen wij de Fam. Pol dan ook hartelijk danken.

Aannemersbedrijf Polbouw Slagharen is een bedrijf wat al meer dan 25 jaar actief is in de bouw.
Wij hebben veel ervaring in het realiseren van de specifieke wensen van onze klanten, met oog op kwalitatieve bouw en uitstekende afwerking.
Ons uitgangspunt is om met ambachtelijk vakmanschap onze opdrachtgevers ten dienste te zijn onze projecten uit te voeren.
Al 40 jaar is eigenaar Roel Pol actief in de bouw en heeft dus jaren lang, vele ontwikkelingen in de bouw meegemaakt.

Introductie scheiding

Aannemersbedrijf Polbouw Slagharen beschikt over een werkplaats waarmee het leveren van maatwerk, voor bijvoorbeeld bijzondere renovatieprojecten tot de mogelijkheden behoort.
Vraag vroegtijdig ons advies.

De ideeën van de klant blijken in de praktijk heel divers. Hoe enorm kan smaak, budget, doel en uitgangssituatie verschillen. Voor de ene klant draait alles om design en speelt het budget geen rol. Voor de andere klant staat het budget centraal, is het de uitdaging om zoveel mogelijk wensen te realiseren en is het vooral een traject van keuzes maken. Juist daarom raden we u aan, al in vroeg stadium ons advies te vragen. Met de ervaring en proactieve opstelling kan Aannemersbedrijf Polbouw u handige tips geven, verrassingen voorkomen en bovendien geld besparen.
Ook kan Aannemersbedrijf Polbouw in samenwerking met een tekenbouwkundig bureau tot een volledig ontwerp en een uitgetekend
bouwplan komen. Ook de bouwaanvraag incl. bestektekeningen kan door ons geregeld worden.

Op onze site vindt u ook de namen + logo`s van alle andere sponsoren terug. De jaarlijkse bijdrage van deze sponsoren is absoluut onmisbaar voor het voortbestaan van WesterhaarDigitaal.
Bent u ook van plan onze activiteiten te ondersteunen, laat u het ons alstublieft weten!
U kunt dan een mail sturen naar redactie@westerhaar.eu

Team WesterhaarDigitaal.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier