Aangepast leerlingenvervoer gehandhaafd

0
925

logo_gemeente_twenterand
Succesvolle Europese aanbesteding

Het aangepast leerlingenvervoer in de gemeente Twenterand is van 1 augustus 2008 t/m 1 augustus 2011 wederom in handen van het consortium Sickman Personenvervoer B.V. Hierdoor zal er weinig veranderen en zal het serviceniveau onverminderd hoog blijven voor gebruikers van het aangepaste leerlingenvervoer. Dit is de uitkomst van een succesvolle Europese aanbesteding. Leerlingen die gebruik maken van aangepast vervoer zijn de komende jaren daarmee wederom verzekerd van goed vervoer van en naar school.

De gemeente Twenterand heeft deze Europese aanbesteding samen met het Ommer Vervoersbureau uitgezet. Deze aanbesteding was noodzakelijk omdat op 1 augustus het contract met de huidige vervoerders eindigt. Bovendien was er geen mogelijkheid meer tot verlenging.

Doordat twee van de drie vervoersbedrijven ook de afgelopen jaren het aangepast leerlingenvervoer hebben verzorgd, zal er weinig veranderen voor de gebruikers. Ouders van de kinderen uit de gemeente Twenterand ontvangen rond 1 augustus 2008 een nieuwe rittenlijst van het Ommer Vervoersbureau (OVB).

Per 1 augustus komt het aangepast leerlingenvervoer in handen van het consortium dat bestaat uit
Sickman Personenvervoer B.V. uit Vroomshoop, Schepers Tours B.V. uit Westerhaar – Vriezenveensewijk en Autobedrijf Bertil Jansen uit Den Ham.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier