70e KWF-collecteweek van start

0
1622
SONY DSC

Vanaf maandag 2 september start de 70e collecteweek van KWF Kankerbestrijding. In heel Nederland gaan ruim 80.000 collectanten de straat op. Vrijwillige collectanten gaan ook in Twenterand langs de deuren om geld in te zamelen voor onderzoek en (nieuwe) behandelingen. Het doel van KWF: minder mensen die kanker krijgen, meer mensen die genezen en een betere kwaliteit van leven voor mensen die kanker hebben of hebben gehad..

KWF bestaat 70 jaar
Prinses Beatrix is sinds 1980 beschermvrouwe van KWF en zal ter ere van de 70-jarig bestaan van KWF op zaterdag 31 augustus een speciale KWF Munt slaan. Deze gebeurtenis vormt ook de aftrap van de collecteweek van dit jaar. NPO Radio 2 doet de hele week verslag van de collecteweek.

Geef ook tijdens de collecteweek
De collectanten van KWF-collecteteam Twenterand komen in de week van 2 tot en met 7 september bij u aan de deur. U kunt dit jaar ook doneren met uw mobiele telefoon via iDeal QR. Vrijwilligers kunnen zich legitimeren en zijn te herkennen aan het rood-wit-blauwe logo met de krab.

Collectant gemist
Heeft u de collectant gemist, maar wilt u toch doneren? Dat kan ook online via www.kwf.nl/collecte of door de iDEAL QRcode te scannen op de kaart die de collectant eventueel achterlaat als u niet thuis bent.

Ook collectant worden?
Ook in Twenterand kunnen we uw hulp goed gebruiken en zijn we altijd op zoek naar nieuwe collectanten. Door één keer per jaar een paar uur van uw tijd te geven helpt u KWF in de strijd tegen kanker. Samen komen we steeds dichter bij een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker.
Voor meer informatie of om u aan te melden als collectant kunt u contact met ons opnemen via @KWFTwenterand op Facebook of kwf.twenterand@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier