48 uur Het Glazen Cafe

0
758

48 uur Het Glazen Cafe: 9.140 euro voor het goede doel!
2 dagen lang zijn de 8 dj`s nu opgesloten in Het Glazen Cafe. Inmiddels loopt het storm en komen diverse particulieren en bedrijven met donaties. Ook worden er erg veel requests aangevraagd waarbij de bedragen varieren van 2 tot 100 euro. De DJ`s zijn erg verbaasd over wat deze actie allemaal teweeg brengt. Zo is 3FM al langs geweest om een reportage te maken welke al op de landelijke tv te zien is geweest. Natuurlijk is in de gehele gemeente Twenterand de uitzending live te volgen via Delta FM en TV en natuurlijk via www.hetglazencafe.nl.
Inmiddels zijn o.a. Jarno Hams, Ton ten Hove, voetballers Niels Wellenberg en Ramon Zomer, Hans Nieboer, Henk Nieboe, Sichting 125 jaar Westerhaar te gast geweest. Ook komen er onverwacht de nodige mensen binnenvallen. Zo was vriendengroep “de keet” present om 650,- euro aan te bieden. Ook 150 jaar Vroomshoop en de carnavalsvereniging kwamen met diverse bijdragen. Zo gaat het af en aan. Het is te veel om op te noemen verteld Gerwin Plaggemars van Het Glazen Cafe.
Morgenmiddag tussen 12:00 en 15:00 uur is 3FM weer aanwezig om de laatste paar uur van Het Glazen Cafe mee te maken. De tussenstand op dit moment is 9.140 euro.(22-12-2008 16:00 uur) Dit geld komt ten goede aan vluchtelingenhulp over de wereld. (Rode Kruis)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier