39e wandelvierdaagse Westerhaar maandag van start

1
726

wandel_320x200_216WESTERHAAR – De wandelvierdaagse Westerhaar-Vriezenveensewijk gaat  maandag van start. Het is de 39ste editie. Het startpunt is bij het gebouw van speeltuinvereniging Ons Domein aan de Leidijk. Er zal worden gelopen volgens het reglement van de KNBLO. De routes voeren door de rustieke gebieden van de gemeenten Twenterand en Hardenberg.

Men kan zich tevoren al voor deelname aanmelden bij H.Fidom aan de Veenstraat 14 in Westerhaar. De kosten bedragen voor kinderen tot en met 13 jaar 2,75 euro, voor iedereen boven de 14 jaar 3,25 euro. Er kan zowel individueel als in groepsverband worden deelgenomen.

Ook kan men zich op de startdag zelf bij Ons Domein aanmelden, vanaf 18.15 uur. De mensen die zich tevoren al opgegeven hebben, kunnen vanaf 18.30 uur starten voor de 5 of 10 kilometer. Vorig jaar liepen er ruim 650 enthousiaste wandelaars mee en de organisatie hoopt dat de trend van de laatste jaren zich doorzet naar ongeveer 700 wandelliefhebbers. De wandelvierdaagse duurt tot en met donderdag 22 mei. Dan gaan de deelnemers in optocht, voorafgegaan door de muziekvereniging Soli Deo Gloria, door het dorp.

Zet uw beste beentje voor, want  WesterhaarDigitaal.nl is  natuurlijk weer van de partij, om het vast te leggen op de gevoelige plaat.
De foto`s van wandelvierdaagse 2007 staan in het fotoalbum.

 

1 REACTIE

  1. Ik wil komende vierdaagse in westerhaar een grap uithalen met mijn fysiotherapeute maar daar ben ik iets voor nodig o.s. verkleed kleding met pruik en masker en iemand die mij 1 of 2 avonden paar straten van het fysio team af te zetten waarnaar ik vervolgens vermomd aan kom met een versierde rollator die heb ik wel.
    Dus bij deze hulp troep gevraagd.
    Dan ga ik effe bij de baas van de therapeut vragen welke dag en waar de persoon staat dit in het kader va n mijn revalidatie ik mag niet mee lopen maar van haar moest ik veel lopen dus vandaar de grap plus dat dr foto’s gemaakt moeten worden.
    Helpppppppp mij alstublieft met deze grap.
    Groetjes Marion

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier