2e team WVM bereikt halve finale bekertoernooi

0
696

dammen_131_03
Afgelopen maandag stond het 2e team voor de zware opdracht om Twente`s 1e uit te schakelen in de provinciale bekercompetitie. De bezoekers echter kwamen niet in hun sterkste opstelling waardoor het een makkelijke avond bleek.

Aan bord 3 kwam Herman Hilberink al snel een schijf voor tegen Marloes Sanders, de partij was hierna ook snel afgelopen. Aan bord 4 speelde Bart Stegeman tegen de altijd taaie Jan Tanke, Bart voerde de druk langzaam op, en Jan verslikte zich in tijdnood waardoor Bart makkelijk op de winst afstevende. Aan bord 2 wist Eddie HIlberink zn tegenstander Egbert van Hattem te verschalken in een halve hekstelling partij, Egbert offerde een schijf om die daarna meteen terug te winnen, echter Eddie liet dat niet toe en Egbert zag de schijf en de punten niet meer binnen bereik komen.
Aan bord 4 speelde Gerwin Mollink tegen de kopman van de tegenstanders Wytze Sytsma, Gerwin staat bekend om zn taaie verdedigende stijl tegen goeie spelers en dit was ook dit keer weer genoeg voor een punt.

Gerwin Mollink – Wytze Sytsma 1-1
Eddie Hilberink – Egbert v Hattem 2-0
Herman HIlberink – Marloes Sanders 2-0
Bart Stegeman – Jan Tanke 2-0

Eindstand 7-1

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier