2e ‘CLASSIC & OLDTIMER FESTIVAL’ IN WESTERHAAR

0
912

 oldie1_400
Op zondag 23 september is er in Westerhaar een groots opgezet oldtimer festival. Deze tweede Oldtimer meeting wordt georganiseerd door de Stichting American Events en komt rechtstreeks voort naar aanleiding van de door hun jaarlijks georganiseerde “All American Saturday”. Deze American day is alleen toegankelijk voor Amerikaanse voertuigen. Nu de vraag steeds groter werd om eens een soort gelijke meeting op te zetten en dan niet merk gebonden en alles toe te kunnen laten wat oud of bijzonder is, hebben zij gekozen voor dit Oldtimer Festival.

Wat kunt u verwachten ? Auto’s, Tractors, Brandweerwagens, Motoren, Bromfietsen, etc. Van ca. 08.00 tot 19.00 uur : Is het de opzet om er een ongedwongen en leuke dag van te maken, gewoon genieten van al het chroom, de imposante voertuigen, de geur van oud leer (sky) en motorolie, open motorkappen en de kleintjes vermaken zich met diverse kermisattracties en springkussens. Mensen in het bezit van een klassieker kunnen op aanwijzing parkeren op het terrein achter café De Driesprong aan de Sibculoseweg 5. Deelname met een klassieker is kosteloos en u ontvangt van de organisatie een gratis kop koffie of thee en een heerlijk broodje.

Deze dag is bij uitstek geschikt om uw eigen meegebrachte onderdelen te verkopen of onderdelen te kopen die aangeboden worden.
Het is toegestaan om d.m.v. “kofferbakverkoop” uw waren aan de man/vrouw te brengen en u kunt deze dag tevens uw Oldie te koop neer zetten.

Buiten op een groot podium speelt zich de gehele dag een mooi muzikaal programma af met medewerking van o.a. The Bruceband (Bruce Springsteen coverband), Indian Summer (country music). Ook is hier de catering opgesteld voor een drankje of een heerlijke warme hap.
Verder is het een decor van diverse kraampje met een grote keuze aan jukeboxen, onderdelen en andere leuke hebbedingetjes. NIEUW dit jaar is dat deze Classic & Oldtimer Show gehouden wordt in combinatie met een volkswagen treffen !
Op een naast gelegen ruimte op hetzelfde terrein. Hier wordt de mogelijkheid geboden om diverse VW clubs en of als liefhebber bij elkaar te staan om van elkaars hobby te gaan genieten.
Kijk eventueel voor uitgebreide informatie op www.americanevents.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier