2de Rolstoelbasketbalteam Second Dribble wint

0
1390

Er zijn mensen uit Westerhaar die rolstoel basketbal spelen bij een vereniging buiten Westerhaar.
Daarom plaatsen wij dit artikel(Red) 

img_4150_1024x768_1024Na een moeizame start van de competitie gaat het 2de rolstoelteam van Second Dribble vooruit.
Afgelopen zaterdag speelden zij in Den Haag een wedstrijd tegen JBC uit Den Helder, de nummer één uit de stimuleringsdivisie. De wedstrijd tegen ISR uit Rotterdam ging niet door.
Coach Ronald Hofsink uit Westerhaar was samen met zijn medecoach mee en dat deed het team veel goed, aldus de spelers.

De wedstrijd tegen JBC begon niet goed. Ondanks dat de verdediging goed ging (Mathijs Sprakel speelde een prima man-to-man op de verre schutter van het team) werd er weinig gescoord.
In de time-out werd SD daarom streng maar bemoedigend toegesproken door de coaches. “Slechts” één wedstrijd te spelen, dus alles moest uit de kast. Een mooie, faire wedstrijd, maar wel pittig en met alle inzet gespeeld. Scores van Hans Spang en Heidi Veurink vielen vooral op. Maar ook Harold Boter uit Vriezenveen deed zich gelden met mooie score. Aanvaltechnisch liet Margret Ester goed van zich horen met een aantal “net geen P`s”. Was het tijdens de rust nog 0-4, de eindstand leverde winst op voor SD met 12-10

Aanstaande zaterdag speelt het 1ste team rolstoelbasketbal thuis een toernooi in de B-competitie. Er zullen er diverse wedstrijden op een redelijk niveau gespeeld worden. Vanaf 12.00 uur tot 18.00 uur in de Citadel te Dedemsvaart. Kom gerust eens kijken.
Wist u trouwens dat de rolstoelbasketballers ook trainen in Westerhaar? Dinsdag avond van 19.00 tot 20.30 uur in De Klaampe. Voor info over deze training, bel Ronald Hofsink, 06 29092329

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier