0
1603

Mocht het u toch ontgaan zijn op 22 april a.s. wordt er een ALS loop georganiseerd in Westerhaar. Deze loop is bedoeld om zoveel mogelijk geld op te halen voor de stichting ALS. Het is de bedoeling dat er een team gevormd wordt van minimaal 5 lopers. Deze lopers zoeken sponsoren en gaan gedurende 5 uur(19:00 t/m 00:00) rondjes lopen rond het koningin Maximaplein in Westerhaar.

Het idee om een ALS-loop te organiseren is 3 jaar geleden ontstaan nadat er bij toenmalig voorzitter van KV S.D.O Klaas Schuldink ALS werd geconstateerd. Deze verschrikkelijke ziekte zouden wij graag onder meer aandacht bij de mensen willen brengen. Hieruit is het idee voortgekomen om een ALS-loop te organiseren. Oorspronkelijk was het de bedoeling dit klein schalig te organiseren ,maar gaande weg is het uitgegroeid tot een evenement waar we als organisatie super trots op mogen zijn. Destijds heeft het geen doorgang mogen vinden i.v.m corona. Toch zijn wij er vorig jaar weer met z’n allen voor gaan zitten om dit evenement opnieuw onder de aandacht te brengen. Op het moment van schrijven zitten we al boven de 200 deelnemers die mee gaan lopen. Doet u nog niet mee? Het is nog steeds mogelijk om u op te geven. Wilt u niet meedoen maar wel bijdragen aan dit evenement een financiële bijdrage is erg snel te realiseren via onze Facebookpagina Twenterand Steunt ALS.

Graag geven wij jullie ook alvast een kijkje achter de schermen. Wat is er allemaal aanwezig deze avond? De lopers kunnen tijdens deze ronden genieten van muziek verzorgd door een DJ die vanuit een ouderwets Volkswagen busje gaat draaien hoe gaaf is dat! Als er wisseling van de wacht onder de lopers plaats vind en u zin heeft in een versnapering dan zijn er diverse eet en drink gelegenheden. Denk hierbij aan: Lichte alcoholische dranken, frisdrank, pizza, broodje hamburger. Voor de kleine kinderen zal er een suikerspin machine en springkussen aanwezig zijn. Als de avond is gevallen is het de bedoeling dat de lopers die op dat moment actief zijn zichzelf voorzien van verlichting. Dit ten eerste voor de veiligheid maar ook voor een mooie sfeer.

Niet alles wordt al uit de doeken gedaan hiervoor zult u toch echt 22 april aanwezig moeten zijn om te zien wat er allemaal voor u geregeld is, tot dan!
De organisatie ALS-Loop Westerhaar 22 april 2022.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier