1e week markt groot succes

0
810

img-4044-1024x768-320x200.jpgHet was dringen voor de marktkramen op de eerste warenmarkt die vrijdagmorgen werd gehouden in Westerhaar-Vriezenveensewijk. De marktkooplui deden goede zaken op het terrein nabij kulturhus De Klaampe aan de Beeklaan.

Introductie scheiding

De stichting Weekmarkten Twenterand stelde eerder voor om een aanpassing door te voeren in het aantal warenmarkten in de gemeente. Het college van burgemeester en wethouders van Twenterand ging daarmee akkoord. Het betekende dat vanaf heden in drie kernen een markt wordt gehouden: op dinsdag in Vroomshoop, op woensdag in Vriezenveen en op vrijdag in Westerhaar-Vriezenveensewijk. In laatstgenoemde kern werd vrijdagmorgen de eerste markt gehouden met onder meer een kaasboer, een bakker, een groentenboer en een kledingkraam. Ook stond een verkoper van Vietnamese loempia’s op de markt.

Het parkeerterrein bij De Klaampe stond vol met auto’s. De klanten reden af en aan. Tenminste één marktkoopman zag zich genoodzaakt extra personeel op te roepen.

Ter gelegenheid van de eerste markt in Westerhaar was onder meer een clown actief die figuren maakte van ballonnen voor de kinderen. (Tubantia)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier