1e projectjaar samenwerking Voorwaarts – Tactus afgesloten met prijsuitreiking

0
1861

Zaterdag 19 januari 2019 om 12:00 uur stond de prijsuitreiking van het project ‘positieve alternatieven voor een gezonde jeugd’ op het programma. Dit project is een samenwerking tussen Voorwaarts en Tactus met als doel om een gezonde levensstijl bij jongeren tussen de 12 en 19 jaar te bevorderen. Daarnaast wil Voorwaarts met het project de betrokkenheid van jeugdleden bij de vereniging vergroten. Uit het innovatiefonds heeft de gemeente Twenterand het project mogelijk gemaakt. Als blijk van waardering en betrokkenheid was wethouder mevrouw Abbema aanwezig bij deze prijsuitreiking.

De prijsuitreiking had betrekking op de challenge. De challenge is een onderdeel van het samenwerkingsproject. Met de challenge kunnen deelnemers punten verdienen door bijvoorbeeld niet te roken of te drinken of vrijwillige werkzaamheden voor de club uit te voeren. Er zijn prijzen voor vijf individuele deelnemers met de meeste punten. Ook is er een prijs voor het team met relatief de meeste punten, namelijk een teamuitje.

De individuele winnaars van dit eerste projectjaar waren:

1.     Chayenne Grote Gansei (136 punten)

2.     Carmen Olsman (119 punten)

3.     Youri Schorn (97 punten)

4.     Demi Slot (96 punten)

5.     Sanne Profijt (94 punten) & Marèll de Boer (94 punten)

Het team met relatief veruit de meeste punten bleek MO15-1. Met het schoonmaken van de accommodatie heeft het team veel punten verdiend.

Met dank aan de inzet van de deelnemers en begeleiding kan er teruggekeken worden op een succesvol eerste projectjaar. In september 2019 zal het tweede jaar van het project van start gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier