1
1318

twenterand.jpgMedewerkers van de gemeente Twenterand die (veel) kilometers rijden voor hun werk, kunnen vanaf begin 2014 gebruik maken van één van de zes bedrijfsauto’s. “Doordat het om full hybrid auto’s gaat, geven we invulling aan onze ambitie om ook in onze bedrijfsvoering duurzaam bezig te zijn,” aldus wethouder Engberts die duurzaamheid in z’n portefeuille heeft. Burgemeester Visser vult de wethouder aan: “We besparen bovendien bijna € 4.000,- per jaar met dit initiatief en bieden onze medewerkers een aantrekkelijk en duurzaam alternatief om hun werk buiten het gemeentehuis te kunnen doen.”

Gekozen wordt voor een Full Hybrid auto, dat zijn

Introductie scheiding

 auto’s die optimaal gebruik maken van de combinatie benzine en elektriciteit. Een groot aantal medewerkers is enthousiast om gebruik te maken van de bedrijfsauto’s. Lang niet iedere medewerker heeft altijd de beschikking over een auto. Bovendien wegen de kosten van het gebruik van eigen auto lang niet altijd op tegen de vergoeding die daar tegenover staat.

 

De auto’s mogen uitsluitend worden gebruikt voor dienstreizen en zijn dus niet voor privégebruik.

1 REACTIE

  1. Laat het college en de ambtenaren in plaats van met de auto de fiets pakken , is gezonder en kost nog minder dan 19 eurocent per kilometer. Over bezuiniging gesproken!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier