1 september start van het nieuwe seizoen van de Kunstkring Westerhaar .

0
816

Op donderdag 1 september start de Kunstkring Westerhaar haar lessen weer. Voor de vierenveertigste keer op rij. Ook in dit seizoen worden de lessen gegeven in het verenigingsgebouw “Ons Domein”aan de Leidijk in Westerhaar. Tijdens de lessen wordt aandacht besteed aan het verbeteren van de techniek van het tekenen en schilderen. En dat aangepast aan het niveau van de individuele leden.
Aspecten die aan de orde komen zijn bv. perspectief, portrettekenen , stilleven en landschappen. Ook uitstapjes naar abstract werken behoren tot de mogelijkheden.
De bijeenkomsten zijn steeds op donderdagavond van half acht tot half tien. Voorafgaand is worden lessen gegeven aan kinderen. En wel vanaf halfzeven. De kindercursus is afgelopen seizoen gedeeltelijk afgelast wegens ziekte. Maar gelukkig is onze begeleidster weer helemaal opgeknapt en zal ze zich, samen met een ander lid, met enthousiasme inzetten voor de lessen.
Alle informatie over data, inhoud van de cursus e.d. kunt u vinden op de website van de vereniging, www.kunstkringwesterhaar.nl
Hier vindt u ook de adressen waar u zich als nieuw kunt opgeven. Verder staat het iedereen vrij om een kijkje te komen nemen tijdens de lessen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier